dinsdag 9 november 2010

Vraagbaak No 03

Afgelopen weekend een mooie jacht mogen beleven in Duitsland. Samen met Cor erop uit geweest en weer een hoop gezien. Van Cor kreeg ik de onderstaande bijdrage voor de vraagbaak:

Graag wil ik de lezers van dit blog een nieuwe vraag voorleggen.
Wat ziet u hier?:

A. Een varken die uit een boom op een drijver is gesprongen.

B. Een drijver die probeert het varken te beschermen voor de drijvende honden, om deze elders te verlossen  van deze 'lastpakken'.

C. Varken wordt, na ontweid te zijn, afgevoerd uit het bos.

D. Drijver past nieuwe winterjas.Met vriendelijke groet,

Cor

Het jong wat bij de oude ree geit hoorden. John bedankt voor deze waardevolle toevoeging.
Het antwoordt op vraag 2 is: het is een oude ree met kids in het gras. Voor wie dit goed heeft gefeliciteerd voor de andere blijven oefenen.

5 opmerkingen:

 1. Het is wel een verleiding om iets anders in te vullen gezien de mogelijkheden, de winterjas, of uit de boom gesprongen. Maar m.i. wordt hier het varken het bos uitgedragen om zo het zweet te beperken voor andere nazoeken en ook natuurlijk buiten het bereik van de honden te houden. Mocht een andere nazoek het spoor kruisen, blijft dat spoor schoner. Marco rhtm nb leuk om over het verloop in Duitsland te lezen, tot a.s. zaterdag met Saar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee dit is antwoord B; het betreft hier een varken met een genetische afwijking, kijk maar eens goed naar het beest. Deze worden gelokt en gevangen en vervolgens in een tehuis voor dergelijke dieren geplaatst waar ze met lotgenoten prettig kunnen samenleven.

  Frans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha... ik zie mijn lief Henk Kleinjan, zoals gewoonlijk op jacht...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Awel, vandaag hem nog meegemakt in den bels.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor uw reactie deze wordt bijzonder gewaardeerd!