maandag 13 september 2010

Zweetwerker in de prijzen

Het is zondag 12 september 2010 en de regen daalt in hele dikke druppels, en vooral veel, neder het is dus kil nat en zeker niet het weer type wat een nazoek team zich wenst om een wedstrijd te lopen. Toch stonden ze daar Frans en Caillou. Klaar voor de ultieme proef, een wedstrijd en niet zomaar een wedstrijd nee, de Paul Schneider wisseltrofee.

Hoewel Caillou een enorme hekel aan water heeft en dan liever een warme en droge mand zoekt gaat vandaag de knop om. Vol passie en overtuiging gaat ze samen met haar voorjager Frans aan het werk. Er wordt twee keer een warm wissel gepasseerd en tja dat is toch wel erg lekker maar dan zet ze het op een spurt en brengt hun naar het stuk.

Uiteindelijk een het eind van de dag als de uitslag bekend wordt gemaakt worden ze naar voren geroepen. Hun titel: "Het beste team van de dag"en daarmee de winnaar 2010 van de Wisseltrofee. Een prachtige prestatie waarmee we hen beide van harte feliciteren.

Voor een ieder die zich dat afvraagt: Caillou is een Porcelaine

1 opmerking:

  1. Waidmannsheil, knappe prestatie hoor en ook nog beste team van de dag, daar doe je het voor. Dat er nog meer prijzen mogen volgen, laat dit voor anderen een voorbeeld zijn...

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor uw reactie deze wordt bijzonder gewaardeerd!