woensdag 15 december 2010

??????

Het valt mij op dat het wat stil is op het moment in de reacties nav de vraagbaak. Zijn de vragen soms iets te moeilijk? Dames, Mannen leeft u uit en druf je kwetsbaar op te stellen. Want alleen van je fouten kun je leren en het valt nog steeds op in het veld tijdens jachten dat er vele jagers zijn die het wild niet goed kunnen aanspreken te vaak hoor ik de opmerking: "ïk dacht dat......." en dat kan een weidelijk jager het wild niet aan doen.

Juist zij die op een juiste wijze verwijzingen kunnen lezen onderscheiden zich op professie en dat is iets wat in het zweetwerk het verschil maakt en jullie kunnen het want we trainen dit.

De omstandigheden zijn voortdurend aan verandering onderhevig, en als wij onze gedachten steeds bij de nieuwe toestand willen laten aansluiten, moeten wij deze bestuderen. (Mao Zedong)


Dus kom op en waag de kans.

3 opmerkingen:

 1. Ik voel mij in het geheel niet aangesproken met het hierboven vermelde, maar ik sta er wel achter.
  Net zoals je leert als je een zweetwerker achterna loopt die bezig is met zijn hond, die staat er ook voor open. Je leert van elkaar en van je fouten, iemand die niet werkt maakt geen fouten. Ook ik wordt wel een gepakt op mijn fouten, maar dat hoort erbij...ik hoop dat men weer gaat reageren en wens allen fijne feestdagen, en tot volgend jaar (zucht wat duurt dat nog lang). Marco rhtm

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wilde meteen van de gelegenheid gebruik maken en mijn excuses aanbieden aan Gert, over een paar weken zal blijken waarom mijn excuses hier staan...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal gelijk! Sorry ik was het vergeten. Sneeuwsporen .... altijd lastig, vervormt nogal.
  Mijn eerste gedacht was een marterachtige, omdat de prenten op een wat aparte manier van elkaar staan. Een (normaal) lopende hond zet de poten gelijkmatiger neer. Eigenlijk zou je een langer spoor moeten zien. Het is dus of een hond of een marterhond (maar daar ken ik de prenten niet van).

  Groetnis, Coby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor uw reactie deze wordt bijzonder gewaardeerd!