vrijdag 19 augustus 2011

Pelgrimage?

En ja na bijna twee jaar was het dan zover ver. Kees op reis, terug naar zijn roots. 12 augustus twee jaar en inmiddels veel wijzer in de auto voor een trip van ruim zeven uur. Gelukkig ging dit allemaal geheel naar wens, geen auto zieke hond of andere ellende. Nee een voorbeeld van hoe het ook kan.

Aangekomen op de Cave Bodin bij Philippe ging Kees dus direct op zoek naar de andere honden en zie het welkomst comité:


van link naar rechts: Gatin-zusje 14 wkn, Canei-moeder vier jaar, Vodka-oma 8jaar.
 Het mag duidelijk zijn dat beloofde dus een dolle boel te worden. Maar goed na enige uren had meneer al duidelijk gemaakt dat de Heer van de Familie er was en dus moest een ieder er aan geloven. Bezoekers werden met een licht vriendelijk grom verwelkomt en ook Philippe heeft enige energie moeten tonen alvorens hij werd geaccepteerd.

Enkele dagen later tijdens een tour de Champagne deden we ook Chateau Mont Poupon aan het jachtslot van de Loire en een must voor een ieder die wat heeft met jacht en honden en ook daar liet meneer duidelijk weten zich thuis te voelen. Het water aangeboden door de medewerker werd pas gedronken nadat de bak was omgespoeld en voorzien van vers water. Wat hem direct de bijnaam gaf Le Roi du Château. onderstaand Kees op de binnen plaats.
Le Roi du Château

A wel jullie zullen begrijpen dat we er smakelijk om konden lachen.  Tot zover een klein stukje Frankrijk later meer foto's op de pagina: Les Freres. Nog enkele dagen en het nieuwe jacht seizoen gaat weer los. De eerste eendjes mogen alweer geschoten worden dus stevenen we ook af op het zweetwerk. De spanning is al te voelen. Dus nog even geduld.

Binnenkort weer regelmatige update's op het blog. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw reactie deze wordt bijzonder gewaardeerd!