zondag 27 november 2011

1e advent overdenking

Buiten is het ontstuimig de wind trekt aan met in het wadden gebied kans op storm vlagen. Met een mooi gevoel kijk ik terug op een mooi eerste gedeelte van de trainingen. Gelukkig geen blessures maar enkel blije gezichten en tevreden honden. Kees die gisteren mee mocht licht heerlijk te slapen bij zijn maatje Giorgio en zien een keur aan wild voorbij komen en vertellen dat middels de bekende geluidjes in hun dromen. Ook onze Opperrechter was er weer bij patent als altijd en weer vol met zijn bekende humor we hebben weer wat afgelachen en wat een heerlijk gevoel dat de club weer compleet is. Ook gisteren hebben we weer kunnen genieten van de "sterke" verhalen die moesten leiden tot mooie nazoeken. Maar ook hebben we een stuk bijzonder wild mogen ontvangen om mee te trainen rechtstreeks voor ons meegebracht uit Zweden. Voor het nieuw jaar ligt er een mooie uitdaging klaar in de vriezer en dus voor onze honden weer een mooie ervaring om nog breder getraind te worden, kenmerk van de de Zweethond. En nu is het dan zondag de 27e november het is herfstig daar waar het vorig jaar al winter was met sneeuw en de winterbanden noodzakelijk. De tv staat op ZDF met de advent show en we glijden naar de kerst. Eerst nog een paar winter jachten voor het gebraad en de sfeer en ik hoop dat een ieder daar waar mogelijk dit genot mag beleven. Bij deze wensen we dan ook iedereen een mooie sfeer volle adventstijd. Waidmansheil.

2 opmerkingen:

 1. Daar sluit ik mij hélémaal bij aan.

  Gert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad de 1e advent is alweer begonnen, zaterdag bij familie in Duitsland geweest, daar is al volop kerstsfeer, reibenkuchen gegeten en gluhwein gedronken,
  thuis ook de 1e adventkaars gebrand, en gezellig naar de duise zenders gekeken, ik wens een ieder een fijne advent toe, fijne feestdagen und ein Gute Rutsch ins Neue Jahr.
  Waidmansheil.

  Helene en Teckel Brunhilde

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor uw reactie deze wordt bijzonder gewaardeerd!