zondag 26 augustus 2012

Een nieuw seizoen en dus nieuwe kansen.

Nog enkele dagen en het nieuwe zweet seizoen gaat weer los. Via Facebook maar ook andere "media" heb ik vernomen van de activiteiten die vele van jullie hebben ondernomen tijdens de vakantie periode. Mooie foto's maar ook onroerende berichten kwamen langs.

Inmiddels zijn de wilde eenden weer vrij en wordt er vol op ganzen en duiven geschoten. De bok heeft alweer enkele nazoeken opgeleverd. Met andere woorden, er is en blijft voor ons "honden mensen" genoeg werk liggen en dus is het goed dat wij met elkaar er voor zorgen dat onze combinaties steeds weer groeien en zich dus blijven ontwikkelen.

Eén van de methode die inmiddels beproeft is en steeds weer tot interessante discussie leidt is de zogenaamde vraagbaak. de eerste opgave zal dan ook spoedig op het blog verschijnen.

Meedoen is vrij en enkel ter lering en vermaak.

Zoals we op de spelen hebben kunnen zien is het verschil tussen de top en de subtop zeer minimaal maar de grootste eer is te behalen als we ons nek durven uit te steken dit met een groot respect naar Patty Brad die toch maar mooi de plank afging en vanmorgen alweer aangaf de plank op te willen en dat na dat ze toch zeer ongelukkig is neergekomen.

Wel met de vraagbaak is het ook mogelijk om een "deukje"op te lopen zij het enkel in het ego. Meer let wel "groeien doe je door te leren van je fouten en niet van wat "perfect"gaat. Zo is een ieder begonnen en de ware professionals  weten dit. Succes is slechts een station op de reis en zeker niet een einddoel. Steeds weer zoeken we naar nieuwe uitdagingen en om een berg te beklimmen moeten eerst door het dal.

Daarom doe mee en durf je kwetsbaar op te stellen. Commentaar komt er toch wel maar het is de kritische wel gemeende opmerking die ons alle helpt te groeien.

Op een mooi nieuw seizoen met waidmansheil,

Erick Jan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw reactie deze wordt bijzonder gewaardeerd!