maandag 23 december 2013

Einde Jacht

Kijkende naar Hachi het waar gebeurde verhaal over de trouw van een hond aan zijn baas bereikt ons het bericht dat Gert afscheid heeft genomen van zijn maatje. Ook Djenna was een maatje met een onvoorwaardelijk trouw.

Zoals ons alle bekend was Djenna ziek en niet meer te genezen. In de laatste weken die zij er nog mocht zijn hebben ze samen nog enkele mooie jachten mogen beleven. Helaas met de wetenschap dat het de laatste zouden zijn.

Vandaag was het dan zo ver en heeft Gert de moeilijke maar enige juiste beslissing genomen die een echte baas en vriend kan nemen. Hij heeft haar een lijdensweg bespaard en daarmede respect getoond en haar een waardig einde gegund.

Gert en familie we leven allen met jullie mee. Wij weten hoe heftig afscheid nemen van je maatje is en hoe enorm dit ingrijpt. En ja daar horen tranen bij. De meest van ons kunnen dit gevoel delen en begrijpen dan ook het enorme verlies. Steeds weer als we voor een nieuwe vriend kiezen weten we dat dit moment zal komen en steeds weer zal dit moment te vroeg zijn.

Gelukkig kunnen we Djenna meenemen in gedachten en zijn er vele mooie momenten die wij ons kunnen herinneren en dus zullen er ook velen mooie herinneringen zijn en komen voor jullie.

Voor nu sterkte met dit afscheid en de leegte die er zal zijn.

Djenna  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw reactie deze wordt bijzonder gewaardeerd!