zondag 7 oktober 2012

Het was weer een mooie zaterdagmiddag

Hi EJ,

Bedankt dat ik vanmiddag mee kon lopen, ik vond het weer leuk, gezellig en bijzonder zeker om met Monty in een 'vreemd' veld te zweten. Hierna een kort verslagje, kijk maar of je het op je blog wil plaatsen. (Natuurlijk plaats ik dit. Alle inzendingen zijn van harte welkom dus dank voor je stukje en.... dat ook ik heb mogen genieten van het mooie coach werk dat je verrichtte met Monty, Chapeau!)

Beste groeten en WMH Frans.

Het was weer een mooie zaterdagmiddag op de Utrechtse Heuvelrug nadat de ochtend nogal vochtig was verlopen, de hele middag blauwe hemel en geen spatje. We liepen met 4 combinaties, 2 x teckel, 1x BGShund, en 1 x BLhund. Waarbij zoals altijd humor en ontspanning een belangrijk onderdeel van het zweetgebeuren.

Er was eerst wat verwarring of de BGShund misschien wel rottweiler en teckel bloed had maar dat bleek
gelukkig niet het geval, echt een hele mooie gepassioneerde en pittige hond aan wie door EJ ook nog even werd uitgelegd hoe de verhoudingen ook al weer zijn.
Zo was er helaas weer iemand die het nodig vond om met .22 op een stuk kaalwild te schieten, en ja...wat is kaalwild ook al weer? (een voorjager zonder haar?) en .22 ? Eén van de voorjagers had nog wat moeite met het jagers jargon zodat de pullen, rammelaars vaak onbeslagen ten ijs kwamen terwijl de betreffende voorjager er wel min of meer afgebronst bijliep.

Gelukkig gaat deze voorjager binnenkort op cursus.

Toen was er nog een lopende hond zonder ogen die kwam zweten en het nog steeds kan, terwijl niet iedereen gelijk geloofde dat de hond geen ogen had, kortom veel hilarische momenten.

Ik heb weer genoten, EJ bedankt !
FransGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw reactie deze wordt bijzonder gewaardeerd!