woensdag 2 januari 2013

Vraagbaak 4

Beste Allemaal hierbij het antwoordt op de vorige vraag en weer een nieuwe opgave. Onze opperrechter en praktijk leermeester grofwild heeft tevens eea van een opbouwende kritiek voorzien. Hiervoor onze dank. Lees zijn opmerkingen dan ook goed want mogelijk dat er al weer een aanwijzing in zit voor de oplossing van nieuwe opgaven.
De antwoorden/oplossingen van vraagbaak 3.    Optie 2 was het juiste antwoordt.

Henk: Goed gezien dat de achterpoot vreemd lag!!!
Alex: Heel goed die opmerking betreffende dat het ree pas later gevonden is, en dus niet meer           zo  gaaf is.  Echter de opperrechter heeft het ree omgekeerd . Anders zou de oplossing te makkelijk zijn voor jullie.
Chantalle: Je kunt er van uit gaan dat een reekalf ( het was een reekalf, ik heb de schedel uitgekookt en kon dit aan het gebit zien ). Bij een aanrijding met reewild sterft het ree spoedig aan inwendige bloedingen, echter dat de nazoek een week later was is natuurlijk niet goed. Verder vond ik het leuk dat je een en ander na gezocht hebt betreffen de jacht op reewild.

Vraagbaak 4:


Wat is hier van toepassing?
1: U ziet hier een reebok die midden op de dag geschoten is, zie het zweet dat bij de rechter voorpoot te zien is.

2: Nee het verhaal is anders, het is een aanrijding slachtoffer die gevonden is na nazoek, en een vangschot heeft gekregen omdat zijn rug gebroken is.

3: Geen van de bovenstaande oplossingen is goed ( U mag zelf invullen wat U denkt dat de oplossing is ).

We zien de oplossingen graag weer verschijnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw reactie deze wordt bijzonder gewaardeerd!